A cégről

Autójavító műhelyünk szakosodott javítási és karbantartási szolgáltatások nyújtásával az autógyártók széles körének.

A szolgáltatás a legmodernebb korszerű berendezésekkel és diagnosztikai berendezésekkel van felszerelve, és a személyzet hatalmas tapasztalattal rendelkezik, ezért garantálhatjuk Önnek bármilyen összetettségű gyors és magas színvonalú diagnosztikát, karbantartást, lakatos és karosszéria javítást.

NEGYED OK A SZOLGÁLTATÁSUNK VÁLASZTÁSÁRA

1 – BIZALOM

Mindent megteszünk annak érdekében, hogy ügyfeleink elégedettek legyenek a szolgáltatás minőségével, bízzanak és ajánlanak nekünk. Számodra kifejezetten az összes lehetséges promóciót és hűségrendszert kifejlesztjük annak érdekében, hogy vágyad maradjon, bízz meg minket autója javításában.

2 – IDŐ

Képzett személyzet, a legújabb, modern felszerelések, számítógépes diagnosztikai állványok – mindez lehetőséget nyújt arra, hogy lerövidítsük autója szervizközpontunkban való tartózkodásának időtartamát.

3 – GARANCIA

A javítás és karbantartás során csak megbízható beszállítók kiváló minőségű anyagait használjuk. Szolgáltató központunkban járműve szakképzett dolgozók kezébe kerül. Ezért vállalunk felelősséget a minőségért, és garanciát vállalunk szolgáltatásainkra.

4 – ÁRAK

Az egyik legolcsóbb autósorozat. Soha még egy autójavítás nem hozott ilyen megtakarítást, mint a miénk.