Autoelektronika és autoelektronika diagnosztikája és javítása

Javítási és diagnosztikai szolgáltatásokat nyújtunk bármilyen összetettségű autós villanyszerelők számára, valamint javítunk mélynyomókat és erősítőket, autó riasztókat, kijelzők cseréjét a kulcstartókon, az agy javítását (ECU), a műszerfal világításának javítását stb.

Autó-villanyszerelő segítségére lesz szükség az autó hibás bekötése, az autóelektronika meghibásodása, a világítási berendezésekkel kapcsolatos problémák esetén. Mivel az elektromos meghibásodások súlyos problémákhoz vezethetnek, beleértve a rövidzárlatot és az autó spontán égését, ezért ajánlatos szakképzett szerelőhöz fordulni, és ne javítani magát.

Ha szükséges az autóelektronika és az autóelektronika javítása

A következő jelek alapján megtudhatja, hogy szükség van-e egy villanyszerelő javítására egy szakszervizben vagy egy autószervizben:

  • Az akkumulátor gyors lemerülése, az elem gyakori cseréje a garantált élettartamig.
  • Megszakítások a világítóberendezések munkájában – túl világos vagy halvány fényszórók.
  • Az autó öndiagnosztikai rendszerének hibái az érzékelőkkel, az elektronikus alkatrészekkel kapcsolatban.
  • Az autóelektronika meghibásodása – autó légkondicionáló, elektronikus biztonsági rendszerek, érzékelők, MP3 vagy navigációs rendszerek stb.
  • A vezetékek látható károsodása – a szigetelés integritásának megsértése, a vezetékek kontaktcsoportjainak oxidációja, törések.