Az autós szervizközpont az egyik vezető autós szerviztársaság Magyarországon a Toyota, az Audi, a Mercedes stb. Márkájú autók magas színvonalú karbantartása és javítása terén. Autószervizünk sikerének kulcsa a kínált autótermékek és az autó gondozásához nyújtott szolgáltatások széles skálája. Fő előnyeink a kiegyensúlyozott árpolitika és a szakszerű segítség a hibaelhárításban, az autójavításban, az alkatrészek cseréjében, valamint az átfogó ügyfélszolgálat.

Novoszibirszki üzletünkben a sofőrök a leghíresebb márkák alkatrészeit találják meg. Mindig raktáron van nagy mennyiségű termék, amelyek garanciát vállalnak a világ vezető áruvédelőitől, például BOSCH és NGK gyertyák, Mann szűrők, OSRAM lámpák, gumiabroncsok szereléséhez szükséges fogyóeszközök és még sok más elfogadható áron.

Az autótulajdonosok számos kérésére megvásároltunk egy szkennert, és készen állunk együttműködni olyan autómárkákkal, mint az Audi és a Volkswagen.

Felújítás Magyarországon

Szeretne teljes körű tájékoztatást kapni a szervizek szolgáltatásainak és autójavításának árairól? Autószervizünk egy modern komplexum különféle felszerelésekből, amely lehetővé teszi a kézműveseknek, hogy munka közben észleljék az esetleges meghibásodásokat (futómű, kormányrendszerek, sebességváltók). Mestereink gyorsan és hatékonyan javítják a külföldi autókat és a hazai autókat, cserélik az olajat az automata sebességváltókban és az alkatrészekben.

Hívjon minket, menedzsereink elmondják az aktuális kedvezményekről, az autószerviz árairól, az elvégzett munka időzítéséről, segítenek az Ön számára kényelmes időpontban feliratkozni a karbantartásra és az autójavításra, kiszámolja az olajcsere költségeit!

Feliratkozhat autószervizünk mestereihez az üzemanyag- és fékrendszerek gyors átvizsgálása, autójavítás, alkatrészek cseréje és komolyabb manipulációk elvégzése érdekében. Azt is felajánljuk, hogy átmegyünk a MOT-on, amely a típustól függően magában foglalja az egységek modern számítógépes diagnosztikája után elvégzett beállítási, kenési és egyéb javítási munkákat.

Az autószerviz személyzetének sokrétű szakemberei vannak. Iratkozzon fel hozzánk javításra, kerékbeállításra, klímaberendezések utántöltésére, munkafolyadékok cseréjére, karosszéria munkára. A műszaki problémák magas színvonalú kiküszöbölésére fogunk dolgozni, az árak optimálisak. Várjuk hívását!