MOBILOS SZERVIZ SZOLGÁLTATÁS

Ha mobil autószervizről van szó, akkor először az a baleset jut eszembe, amelynek következtében az autó irányíthatatlanná válik, és csak vontató segítségével szállítható a műhelybe. A rivne-i mobil autószolgáltatások azonban nemcsak vészhelyzetben, hanem más kétségbeesett esetekben is segítenek.

A helyszíni műhelyek az ügyfél telephelyére érkeznek, és rögzítik a meghibásodásokat, a kerékcserét, a gyújtógyertyákat, a szűrőket és egyéb elemeket. A szakemberek kikapcsolhatják a riasztást, feloldhatják stb. További szolgáltatás az üzemanyag szállítása.

Ha korábban az ilyen helyzetekből való kiút hosszú és problémás volt, akkor most minden telefonhívással dől el.

Ukrajnában a mobil autós szolgáltatások nem mindig “műszaki vészhelyzet”. Előfordul, hogy az autótulajdonos még indulás előtt hibát észlel, vagy meghibásodás következik be az úton, de a sofőrnek sikerül eljutnia a garázsba. Rendkívüli járművezetés rendkívül veszélyes, különösen, ha a meghibásodás a jármű létfontosságú rendszereihez kapcsolódik. Ilyen helyzetekben jobb, ha azonnal hívja a kijárat autószervizét. Ez a módszer hatékonyabb, mint felhívni a barátokat és megkérni őket, hogy vontassák az autót a műhelybe.

Általános szabály, hogy a mobil csapat minden szükséges eszközzel és felszereléssel rendelkezik a számítógépes diagnosztika és javítások elvégzéséhez. Amikor a javítás a helyszínen elvégezhető, a szakemberek azonnal megjavítják a meghibásodást. De, és ha bonyolultabb beavatkozásra van szükség, az autót evakuálják egy szervizbe.

A mobil autószerviznek ugyanolyan népszerű szolgáltatása a használt autó diagnosztikája vásárlás előtt. Sok vásárló önmagát csak kívülről tudja felmérni, és csak bizonyos felszerelések és képesítések jelenlétével lehet azonosítani a hibákat.

Hatalmas számú autó közlekedik a városi utakon, és még az sem, hogy minden második utcában található autómosó vagy autójavító, nem befolyásolja a versenyt, még mindig kicsi. Ezenkívül ennek az üzletnek csak egy hátránya van – a szezonalitás. A terepi szervizszezon áprilisban kezdődik és nyár elején fejeződik be, augusztus közepén a szezon újra folytatódik, ekkor sok tulajdonos szeretné rendbe hozni autóját. A mobil műhely megnyitásának legjobb ideje április, az autószolgáltatás tulajdonosának ideje kell, hogy legyen, hogy létrehozza saját ügyfélkörét. Ezért március végéig be kell fejeznie a regisztrációt és meg kell vásárolnia az összes szükséges felszerelést.